Хирургия

Адрес: ул. “Позитано” № 10
Телефон: 02 980 80 65, 0700 175 75
E-mail: loramed@abv.bg
Вижте ни на картата...

Хирургията е дял от медицината, в която оперативното лечение на различни заболявания и травми е задължително или потенциално възможно. Тъй като хирургията е комплексна медицинска дисциплина за оперативни интервенции, са се обособили отделни специалности, насочени към лечението на различни органи и системи на човешкото тяло. В зависимост от това тя се разделя на хирургични подспециалности и специалности с хирургична насоченост.

 

В хирургичния кабинет на Медицински център ЛОРА се прави диагностика и се предписва евентуално лечение чрез хирургическа намеса или се провеждат прегледи за проследяване на следоперативно лечение.


Цени и услуги Въпроси и отговори
Специалисти:
д-р Стефан Зарков - Хирургия

Договор със Здравната каса

Извършвани медицински дейности: Прегледи, манипулации и консултации, Всички дейности на ОПЛ; Спешна медицина – хирургия.


Най-чести заболявания:

Остър апендицит

Това е едно от най-масовите хурургични заболявания. Кърмачетата и малките деца боледуват относително по-рядко, както и значително по-възрастните пациенти. 


още...

Язва

Дефект на стомашната или дуоденалната лигавица. Заболяването има хронично-рецидивиращ характер. Дължи се на пептичното действие на солната киселина.


още...

Хемороиди

Хемороидите са артерио-венозни съединения между крайните разклонения на ректалните артерии и вени.


още...

Анална фисура

Представлява язва в аналния канал, локализирана най-често по задното съединение.
В дъното на фисурата са влакната на сфинктерната мускулатира. Причините за разкъсването не са ясни.


още...